Tendenser

Mal stuen og find vinen med din mobil

Nu kan du bruge din mobiltelefon til at finde frem til den rette vægfarve og vælge den rette vin, når du byder gæsterne på middag.

Fagre nye verden har selvfølgelig også holdt sit indtog inden for Mad & Boligs område, hvor to af magasinets gode samarbejdspartnere netop har lanceret spændende nye applikationer - såkaldte app's - der kan downloades gratis til din iPhone.

Det drejer sig om Dyrups iColor, hvor man nu med sin mobiltelefon kan vælge sin egen favoritfarve eller en farve fra Dyrups palet og med kameraet på mobilen farvelægge et billede af stuen, som giver et realistisk indtryk af det endelige resultat. Programmet er så intelligent, at det ikke maler vinduer og billeder over.
"Vi ved, der er mange danskere, der går derhjemme og overvejer, om de skal give stuen eller soveværelset en anden farve. Men mange tøver med at kaste sig ud i et forsøg med farver, fordi de ikke er sikre på, hvordan resultatet vil tage sig ud. iColor by Dyrup gør det muligt med få simple trin at se resultatet, før man går i gang. Kan man lide, hvad man ser, kan programmet beregne, hvor mange liter maling, der er behov for, og hvor nærmeste forhandler ligger. Det er smart og enkelt," siger Jannie Essendrop, marketingchef i Dyrup. Se hvordan det fungerer i videoen nedenfor.

Samtidig har Sopexa, som markedsfører franske vine i Danmark, lanceret dinvintjener.dk. Her kan man helt enkelt blive guidet til at finde den rigtige vin, som passer til den mad, man har planlagt at servere. Omvendt kan man også blive guidet til at finde retter og opskrifter til den franske vin, man har købt, så man aldrig mere går galt i byen med at kombinere de to ting på den perfekte måde.
Begge dele er helt enkelt og altid ved hånden.
 

Læs mere på:

http://www.dyrup.dk

www.dinvintjener.dk
 

Læs mere om: