Tendenser

Mors dag: 13 personlige gaveidéer

Mors dag er den perfekte dag til at forkæle din mor med en personlig gave, men hvad giver man kvinden, der har alt? Vi har samlet 13 gaveidéer til mors dag.

Søndag den 9. maj er det mors dag, og dermed den perfekte andledning til at forkæle din mor og vise taknemmelighed for alt det, som hun gør for dig.

Men hvad skal du give hende for at fortælle, at hun er noget helt særligt?

Der er mange muligheder, og det kan være svært at finde den perfekte gave til kvinden, der ofte har alt. 

Derfor bliver blomster ofte det gængse valg, men ønsker du at give en mere personlig gave, så læs med her, hvor vi kommer med 13 gaveidéer til mors dag. 

SE OGSÅ: Fars dag 2021: De 13 bedste gaveidéer

Mors dag: 13 personlige gaveidéer

Lækkert sengetøj 

Forær din mor et lækkert sæt sengetøj. Det er noget, som hun nok ellers sjældent ville købe, men som er skønt at have. Juna laver bløde sengesæt i 100% økologisk bomuld i fine pastelfarver. Køb bæk & bølge sengetøjet online her. Søger du et billigere alternativ, har H&M home og Ellos også nogle fine af slagsen.

Afslappende spa dag

En dag med ren afslapning og welness vil uden tvivl være et sikkert hit hos den altid travle mor. Gå på opdagelse blandt de mange spahoteller, der tilbyder dagsspa, og find det, der ligger tættest på jer, så i har hele dagen til ren afslapning. Marienlyst Strandhotel har en stor spaafdeling med både indendørs- og udendørs pools og en masse andre faciliteter. Book en spadag hos Marienlyst Strandhotel her.

Hjemmespa 

Giv din mor et lækkert produkt til kroppen, så hun kan få følelsen af spa derhjemme. Karmameju laver lækre produkter til både ansigt og krop, der desuden bliver brugt på de fleste spahoteller herhjemme. Så kommer man næsten ikke tættere på en rigtig spa-oplevelse. Køb den online her.

 

 

 

 

Fint køkkengrej

Til kvinden der har alt, kan nyt køkkengrej være et godt valg. Køb noget, der også pynter i hjemmet, som for eksempel dette salt og peber sæt fra Le Creuset, der findes i mange fine farver. Køb sættet online her. 

Unika keramik

Hvilken bedre måde at fortælle, at din mor er unik end med et unikt keramik-fund? Kig for eksempel hos The General Store, der har et nøje udvalgt sortiment af smukke fund indenfor keramik. Køb skålen online her.

 

Gaven, der også glæder andre

Giv din mor en gave, mens du samtidig hjælper verdens udsatte børn og deres mødre.  Liv Martine og Simone Thorup Eriksen har nemlig indgået et samarbejde med UNICEF i 2021 om en række kreative produkter til mors dag, hvor en del af pengene går til fx kosttilskud til gravide, myggenet, børnevaccinationer, jordmodersæt og varme tæpper til udsatte kvinder og børn verden over. 

Kollektionen indeholder to forskellige mors dags kort og et DIY blomsterkit. De søde kort er både et personligt mors dags kort, hvor du kan udfylde forsiden med din mors helt særlige kendetegn, som du vil hylde og holder af, og et spirekort, hvor du kan sende én et kort, som på bæredygtigvis kan plantes i en potte og blive til smukke markblomster. DYI blomsterkittet er af crepepapir, og du kan enten lave buketten til din mor eller sammen med hende – uanset hvad, det er en buket, der holder for altid.

Blomsterkit, 149 kroner, kan købes her. 2 X kort, 49,95 kroner, kan købes her.

Den grønne gave

Har din mor grønne finge, er en plante et sikkert hit. Greenify har et bredt udvalg af unikke indendørs- og udendørsplanter - og så leverer de lige til døren. Er budgettet til lidt mere, kan du også købe en fin potte med til. Køb planten online her. 

Et personligt smykke

Enhver kvinde elsker et fint smykke, og så er det noget, som man ikke kan have for mange af. Denne halskæde fra Enamel er både personlig og simpel, så den sagtens kan bruges sammen med andre halskæder. Køb den online her. 

En god bog 

En god bog er altid et sikkert gave-hit. Så er spørgsmålet bare, om din mor er til krimier, kogebøger, romantik eller noget helt andet? Er du på bar bund, er en biografi altid et godt valg. Generalens Datter er en biografi om far og datter, Kjeld og Ellen Hillingsø, der begge er store personligheder med en succesfuld karriere bag sig. Køb bogen online her. 

Forårsglød 

Forær din mor en lækker ansigtsolie, der indbyder til selvforkælelse. De fås i alle prisklasser, men et godt bud er denne velduftende nyhed fra Rudolph Care, der passer til alle hudtyper, og som er genvejen til en fin forårsglød. Køb den online her. 

Den spiselige gave 

Inviter din mor på en hyggelig brunch et sted i nærheden af dig. Det kunne for eksempel være på brunch-favoriten Mad & Kaffe, hvor I kan skræddersy jeres helt egen brunchtallerken. Køb et gavekort her. 

 

En dekorativ vase

Er din mor vild med nips og interiør, ville en dekorativ vase være et god bud. Louise Roe laver de fineste vaser i unikke former, der kan pynte i ethvet hjem både med og uden blomster.

Drinksglas

Selvom din mor sikkert har masser af glas, kan man aldrig have for mange. Specielt ikke, når man kan få fingrene i disse fine long drink glas fra Ferm living, der både er unikke og elegante. Og så er de også perfekte til bobler eller drinks på de varme forårsdage. Køb dem online her.