
Noma-bager har åbnet gourmetbageri på Nørrebro
Rasmus Kristensen stod for surdejsbrødet på Michelinrestauranten Noma. Nu har han åbnet sit eget bageri på Nørrebro, fordi han helt basalt mener, at København skal have bedre brød.
De seneste år har brød og wienerbrød fået en renæssance, og det har man især kunne mærke i bybilledet, hvor der måned efter måned er dukket nye bagerier op.
Nu er der endnu engang nyt på brød-scenen.
Vil du gerne have brød af høj kvalitet? Så er det nyåbnede bageri 'Benji' på Nørrebro helt klart besøget værd.
Bageriet Benji har netop slået dørene op på Fælledvej på Nørrebro, og er klar til at imponere kræsne Nørrebroere med deres hjemmebag.
Bag bageriet står den tidligere Noma-bager Rasmus Kristensen, der stod for Michelinrestaurantens surdejsbrød, som brænder for brødbageri helt ind i hjertet, og som han selv siger ”ikke er så god til at lave cappucionoer”. Derfor finder du heller ikke caféstole eller andre cafélignende muligheder i det lille bageri, da det kun er brødet, der vil være i fokus.
Læs også: 26 restauranter, barer og caféer vi glæder os til at genbesøge
Bageriet Benji er opkaldt efter Rasmus Kristensens nyfødte søn Benjamin, og så er det samtidig et navn, man har lyst til at sige igen og igen, som Rasmus siger:
- Det er som et godt brød, varmt og rundt og ligger godt i munden, siger Rasmus.
Bageriet Benjis udvalg
Prøv f.eks. bageriets spandauer, der er fyldt med en klassisk wienerbrødscreme med Mette Ravns Noire Fendue-vanilje, der giver wienerbrødet en rund og karameliseret vaniljesmag.
Du kan ændre dit valg her
Du kan også få en snegl med citrus, lavet af økologiske citroner og appelsiner, eller en med chokolade.
Du kan ændre dit valg her
Læs også: Oplev Fanøs gastronomi, smukke natur og små landsbyer
Find Bageriet Benji på Fælledvej 23, 2200 København
Bageriet har åbent torsdag - lørdag 7.00-18.00 og søndag 7.00-16.00.