Tendenser

Nu kan du leje britisk prinsesses private hjem på Airbnb

Har du også altid drømt om at føle dig lidt royal – og leve i samme omstændigheder som en ægte prinsesse? Det kan du få chancen for nu, da den britiske prinsesse Beatrice udlejer sit private hjem i Italien på Airbnb. Se hvordan du kan booke det her.

Det er ikke længe siden, at vi modtog nyheden om at den britiske prinsesse Beatrice, havde fået sin ægtemand, Edoardo Mapelli Mozzi, ved deres hemmelige bryllup d. 17. juli 2020. Nu er der igen nyheder på den royale front – og denne gang en ret speciel en. Du kan nu nemlig leje det royale pars private og æstetiske villa i Italien på Airbnb. 

Lev som en royal 

Det royale par har netop valgt at udleje deres historiske Villa Mapelli Mozzi, som er et idyllisk palads, der er lokaliseret i Italien. Nærmere bestemt er villaen placeret i området omkring Castatenovo - og ligger derfor kun en lille time væk fra storbyen Milano. 

Den gule, italienske villa består af intet mindre end 15 soveværelser, 11 badeværelser - og kan huse helt op til 34 gæster. I villaen er der kælet for detaljerne, hvilket afspejles i form af de ternede gulve, de franske døre og de store, smukke lysekroner. Så overvejer du og din familie at tage på et royalt trip til Italien, eller mangler I en location til jeres bryllup - så er dette værd at overveje!

Villaen byder desuden på en stor swimmingpool og er placeret i grønne omgivelser. What's not to like? 

LÆS OGSÅ: Bella Hadid køber dansk iværksætters Newyorker-penthouse

Prisen for en overnatning koster ca. 6.700 danske kroner.

Du kan se flere billeder fra Villa Mapelli Mozzi herunder

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

LÆS OGSÅ: Denne video af Kardashian-søstrene går viralt

 

Læs mere om: