Tendenser

Nybyggerne-vært afslører tvist: Der sker noget helt nyt i år

Særligt én ting ved den kommende sæson af Nybyggerne adskiller sig fra de tidligere sæsoner, afslører programmets vært, Christian Degn.

Når fire nye par lige straks rykker ind på Nybyggervej for at forvandle de kolde råhuse til deres drømmehjem, er tingene ikke helt, som vi kender det fra tidligere sæsoner. 

Produktionen bag det populære TV-program har nemlig tilført programmet et helt nyt tvist, som ikke er set før. Det fortæller Nybygger-vært Christian Degn: 

- Der sker noget helt nyt i år. Deltagerne må kun have én nat, hvor de er vågne hele natten. Det er den sidste nat op til, at de skal aflevere et rum. 

Før var der som bekendt ingen regler for, hvor få timer deltagerne behøvede at tage på langs, før de knoklede videre. Men i år har produktionen indlagt tvungne sovetider, og således skal der være ro på Nybyggervej fra kl. 02-06.

Årsagen er simpel: 

- Man kender det jo fra en selv, hvis man for eksempel skal til eksamen. Man ér bare mere sprudlende, hvis man har fået sin søvn op til, siger TV-værten. 

Det er nu ikke, fordi det gode humør har manglet blandt deltagerne i de tidligere sæsoner, understreger Christian Degn.

- Men vi tror på, at det giver nogle endnu mere friske par - og i sidste ende et endnu bedre program -  nu hvor vi har sagt til dem: ”I skal simpelthen lige have sovet venner – ellers går det bare ikke!"

Du kan møde alle sæsonens Nybygger-par her:

Nybyggerne har sæsonpræmiere d. 31. august kl. 20.00 på TV2 og TV2 Play.

Læs mere om: