Tendenser

Nybyggerne vender tilbage! Mød parrene her

Endelig er ventetiden forbi! Nu vender Nybyggerne lige straks tilbage med endnu en sæson. Mød de fire par her!

Hvis du ligesom os sidder klistret til tv'et, hver gang Nybyggerne ruller over skærmen, så er der endelig godt nyt. Nu får en ny sæson nemlig snart præmiere - og vi har sådan glædet os til at møde de nye par! 

Som altid skal de vidt forskellige par forvandle fire råhuse til deres drømmehjem, når de rum for rum gør brug af deres kreative evner og tårnhøje arbejdsmoral.

Hvor ligger husene i Nybyggerne 2022?

Husene, som parrene skal bygge i, ligger i år i Horsens. Husene er hver 127 kvadratmeter, men hvordan de skal indrettes, bestemmer parrene som altid helt selv. Hver uge skal parrene indrette et nyt rum, så de 300.000, som hvert par starter byggebudgettet med, får hurtigt ben at gå på. Heldigvis har de hver uge mulighed for at vinde ugekonkurrencen og 20.00 kr. til budgettet. 

Hvem er vært på Nybyggerne 2022?

Igen i år står Christian Degn klar med opmuntrende ord og hep, når han lægger vejen forbi Nybyggervej for at se, hvordan parrene forvandler de anonyme råhuse til personlige drømmehjem. 

Hvem er dommere i Nybyggerne 2022?

Parrenes indretningsvalg og byggeevner bedømmes af de to dommere Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard.

Nybyggerne 2022: Mød de fire par

Blåt hus: Lasse og Heidi

Lasse og Heidi er vejens yngste par, og det er blåt hus, der skal danne ramme om deres Nybygger-eventyr. Med huset drømmer de om at komme tættere på familien - og så vil de gerne have mere plads til både hunden Henry og deres fremtidige børn.

Gult hus: Stine og Karsten

Kæresteparret Stine og Karsten flytter ind i gult hus, hvor de går efter en stil, der emmer af kolonihavehygge -  og så skal Stine folde sin kunstneriske egenskaber ud, når hjemmet skal indrettes. Parret mødte hinanden sent i livet og har begge børn fra tidligere forhold, men nu er drømmen at skabe et fælles hjem. 

Rødt hus: Trine og Mikkel

I rødt hus skal Trine og Mikkel knokle for deres drømmehjem! Mikkel har tre børn fra et tidligere forhold, og sammen har parret sønnen Alfred. Mikkel er en rigtig Amagerdreng, men Trine vil gerne hjem til Jylland, så nu ser de Nybyggerne som den oplagte mulighed for at tage det store skridt. De vil gerne indrette med en 'boutique hotel'-stil med masser af hygge.  

Grønt hus: Frederikke og Anders

Frederikke og Anders flytter ind i grønt hus. Sammen har de tre børn, to hunde og én virksomhed. Gennem hele deres forhold har de bygget og renoveret, men nu drømmer de om et hjem, hvor der ikke hele tiden skal laves lappeløsninger. For manglende søvn og tidspres kan udfordre selv den mest rutinerede håndværker! 

'Nybyggerne' får sæsonpremiere på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag 31. august.

 

Læs mere om: