Tendenser

Nye billeder af Vennely: Sådan ser Sofie Lindes sommerhus ud nu

Der har været gang i malerpensler og værktøj over sommeren i Sofie Linde og Joakim Ingversens sommerhus. Nu viser parret resultatet af de mange timers arbejde, de har lagt i Vennely!

Mens vi andre har daset på stranden, i sommerhuset eller derhjemme på sofaen, har Sofie Linde sammen med familien og vennerne brugt ferien på at forvandle endnu flere rum i sommerhuset på Langeland fra kaos til kosmos. 

I foråret kunne vi som seere af TV2's 'Linde på Langeland' følge med i første etape af renoveringen af det 220 kvm farverige hus, som i dén grad trængte til en god portion kærlighed og knofedt. For selvom Vennely efter sigende var beskrevet som en arkitektonisk perle i salgsopslaget, ville de fleste nok kalde det over 130 år gamle spøgelseshus for et evighedsprojekt af et håndværkertilbud.

Selvom vi var mange, der grinte lidt nervøst med på sidelinjen, da Sofie og Joakim for rullende kameraer måtte sande, at taget var utæt, væggende var fugtige, og gulvbrædderne rådne, viser husets potentiale - efterhånden som renoveringsprocessen skrider frem - sig mere og mere for os andre dødelige uden lige så imponerende forestillingsevne som Sofie Linde.

For nu deler den populære tv-vært en række billeder på sin Instagram-profil @lindes_hus, som viser frugterne af det arbejde, hun og holdet har udført den seneste tid.

Hvis du vil se mere til Sofie Linde, hurlumhejhuset og de enæggede håndværkertvillinger, er der godt nyt! TV2 har nemlig bekræftet, at 'Linde på Langeland' vender tilbage med en sæson 2!

Læs mere om: