Tendenser

Pop up-shop med eksklusive smagsoplevelser

Forkæl dig selv og din bolig, når Finderskeepers åbner pop up-shop på Avenue Hotel i København – nydt og fordøjet med smagsoplevelser fra bl.a. Foderbrættet og Johan Bülow.

En eksklusiv pop up-shop i smukke rammer, hvor ganen bliver tilgodeset på allerbedste vis - det er, hvad Københavns design- og boutiquehotel Avenue åbner dørene op for den 21. juni og to uger frem. Konceptet er at hylde det gode danske med smukke designs fra nyskabende sjæle kombineret med smagsoplevelser, der med et strejf af gourmet tilgodeser både øjet og ganen.

Læs også: Her får du de bedste is i København

Finderskeepers præsenterer 25 designere og kunstnere over to uger fra den 23. juni til den 5. juli, hvor du har mulighed for at købe de unikke designs. Lanceringen finder sted den 21. juni, hvor du på dagen kan prøve nye smagsvarianter fra blandt andre Foderbrættet og Johan Bülow. Her serveres blandt andet en særudgave af en hotdog, som er sammensat og udviklet til dagen - direkte fra åben grill:

#1 Limited Edition Foderbrættet Hotdog / Lakrids by Johan Bülow
- Grisepølse med lakridsstøv , frisk estragon og cheddar, toppet med lakridskaramelliseret løg, råsyltede fennikel og urter.

#2 Traditionel Foderbrættet Hotdog
- Oksepølse med løg, koriander og hvidløg, toppet med koriander creme salat, løg, tang wakame og tariyaki.

Læs også: Lav fortryllende retter med lakrids

Derudover er der udviklet en limited edition cocktail til eventet, og Nørrebro Bryghus byder på deres nye sommerøl, Lemon Ale, der er strøget med ingefør, citrongræs og limeblade. I Finderskeepers-butikken finder du varer fra blandt andet Handcraftedcph, Nobel Design og I Love My Type.

Læs også: 5 besøgsværdige pizzasteder i København

Tid: Lørdag d. 21. juni, kl. 15.00 - 02.00
Sted: Avenue Hotel, Åboulevard 29, 1960 København
Entré: Gratis


KØB BILLETTER TIL VIP-ARRANGEMENTET DEN 21. JUNI HER!

Læs mere om: