Tendenser

Royal Copenhagen lancerer alfabet-krus: Se dem her!

Royal Copenhagen har lanceret Alfabet Krus, hvor du har mulighed for at få dit helt eget bogstav på det kongelige porcelæn.

Måske du har et krus derhjemme, der er dit helt eget. Eller ét særligt krus, som du foretrækker frem for de andre, der står i køkkenskabet. Morgenkaffen smager sikkert også bedre, når du drikker den fra lige netop det krus.

Nu har du mulighed for at gøre dit krus ekstra personligt. Royal Copenhagen lancerer Alfabet Krus, som hver især er prydet med et enkelt bogstav.

Mere Royal Copenhagen? Her er 14 bryllupsgaver, der altid holder!

Et personligt Royal Copenhagen-krus 

Kruset har et elegant udtryk med høj hank og håndmalede bogstaver, som er direkte inspiration fra det mere end 240 år gamle Musselmalet Riflet-mønster. 

Med et personligt bogstav på kruset findes der utallige muligheder for, hvad man kan bruge det til. Det er en oplagt gaveidé til din veninde, til bruddeparret, fødselaren eller konfirmanten.

Video: Sådan folder du et stræklagen på 30 sek!

Hvis du gerne vil have dit eget forbogstav på kruset, kan du se her, om udgaven findes i butikkerne. Krusene fås nemlig i øjeblikket i 15 forskellige udgaver med bogstaverne: A, C, D, E, F, H, J, K, L, M, N, R, S, T og Y.

Alfabet Krusene kan købes i Royal Copenhagens egne butikker og på dets webshop.

Vejledende udsalgspris er 548 kr.

Se alfabet-krusene her...

Royal Copenhagen Alfabet Krus