Tendenser

Sådan får du takeaway til en tredjedel af prisen

Imens vi venter på at vores yndlingsrestauranter åbner, nyder vi godt af restauranternes takeaway. Men desværre kan det hurtigt ende ud med at blive en dyr affære. Så er det godt, at der nu findes en måde, hvorpå du kan få store rabatter på din favorit takeaway - læs mere her.

Elsker du også at slippe for tiden og besværet i køkkenet og i stedet bestille lidt takeaway? Uanset om det er til fredagens date night, søndagsmiddagen eller som hverdagens nemme alternativ, så har takeaway uden tvivl indtaget danskernes hjerter - og særligt under coronanedlukningen. 

Men god kvalitets takeaway kan desværre hurtigt blive en dyr affære, og derfor har den populære spise app, Early Bird, nu udvidet sit koncept. Appen har indgået et samarbejde med 30 nye, lækre restauranter, som pakker din menu to go for en tredjedel af den almindelige pris. 

Læs også: 3 nemme, plantebaserede opskrifter

Restaurantudvalget er bredt, varierer fra dag til dag og byder blandt andet på steder som Karma Sushi, Morsel Bao, YOburger og Trattoria Sud.

Konceptet er nemt: Du bestiller enten på Early Birds app eller gennem deres hjemmeside, henter din mad på det aftalte tidspunkt og nyder med god samvittighed din lækre kvalitets takeaway til en tredjedel af den almindelige pris.

Læs også: 5 tips til at leve mere plantebaseret i hverdagen

I galleriet herunder har vi samlet 13 københavnske restauranter, der også leverer takeaway under corona.

13 restauranter, som leverer lækker take-away

Læs også: 3 opskrifter med Henricks' nye gin