Tendenser

Sådan indretter du med farver

Slut med sort, hvidt og sikkert! Vi hjælper dig med at springe ud i nye farver og skabe et trendy og farverigt look til dit hjem.

Det kan føles sikkert og bekvemt at holde sig til sorte, hvide og neutrale nuancer, når man indretter sit hjem. Men når man holder sig til det sikre valg, kan man godt sidde tilbage med en lidt flad fornemmelse. Farver er nemlig med til at give både personlighed og sjæl til boligen, og de skaber samtidig også flotte kontraster, som lyser rummet op. Derfor er der al mulig grund til at vove pelsen en smule og kaste sig ud i at indrette med farver. Farver er nemlig blevet det nye sort - især i efterået, hvor vi går den kolde og mørke tid i møde, er det vigtigt at få liv og varme ind i boligen. 

Læs også: Den hotteste farve i 2016 

Farver er det nye sort 

Brug farver i alle dine rum - både køkkenet, soveværelset stuen osv. Sørg dog for at lade nogle farver gå igen, og skab en "rød" tråd. Ellers kan det hurtigt blive for rodet. Lad farverne matche, men brug gerne forskellige nuancer, og tænk gerne over, hvilket rum der indeholder hvilken farve. Hvis du mangler inspiration til boligindretning med farver, så kig med i dette galleri, hvor vi har samlet 6 rum, der alle indeholder farver og kontraster. 

Skab farver i din bolig

Tip! Hvis du vil have inspiration til vinterfarver i dit køkken, så læs med her: Nye farver til dit køkken