Tendenser

Sådan ser du bedst ud på festbillederne

Få fotografens bedste tip til, hvordan du tager dig bedst ud på billeder, så du sikrer dig, at de er lige til at smide på Instagram.

Billeder er ikke længere forbeholdt hengemte fotoalbummer. Med de sociale medier er de altid er lige ved hånden som skønne minder fra festlige aftener og uforglemmelige dage som bryllupper og andre store som små begivenheder i livet. Men for at du kan holde ud at se tilbage, så skal billederne helst vise dine flatterende sider fremfor dem, som du ville ønske aldrig havde set dagens eller blitzens lys.

Er du ikke den fødte model, så er der stadig masser af hjælp at hente med disse smarte tip, som New York-fotografen Hannah Thomson her giver. På den måde kan du nemlig sikre dig, at alle dine billeder fremover bliver Instagram-værdige.

LÆS OGSÅ: Sådan booster du din wow-faktor

Fotografens tip til de bedste festbilleder

Hold din makeup simpel

Du har ikke lyst til at ligne en anden person på billeder, som generationer efter dig skal sidde og kigge på som for eksempel dem fra din bryllupsdag. I stedet skal du ligne den bedste version af dig selv, og det gør du bedst ved at holde din makeup tro mod dit hverdagslook, mens du få fremhævet dine fordele. Du må derfor gerne lade læberne skinne, kinderne rødme og øjnene skinne lidt ekstra – det er jo en festdag! Men lad være med at kaste dig ud i den mørkerøde læbestift, hvis du aldrig har gået med den før. Hold dig til de naturlige nuancer og husk at holde huden godt fugtet og velplejet. Det perfekte billede behøver nemlig den perfekte base.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Tænk på fotografen som en gammel ven

Har du hyret en fotograf til eksempelvis dit bryllup, så sørg for, at du får talt med denne forinden – ansigt til ansigt eller over Facetime eller Skype. Det vil give dig en tryghed, når først fotografen knipser løs, fordi I allerede har talt om, hvad der er vigtigt for dig, hvad dine gode sider er osv. På den måde kan du bedre slappe af, da du ved, at I begge arbejder for det bedste resultat. Kender du ikke fotografen, så tænk på vedkommende, som en gammel ven, du kan føle dig tryg ved, så du ikke ender med billeder, hvor du ser utilpas ud.

LÆS OGSÅ: Kender du Insta-etiketten til bryllupper?

Find den rigtige positur

Det er en misforståelse, at skuldrene skal skubbes godt frem. Medmindre du er supermodel og har en krop, hvis positurer du administrerer til fulde, så hold skuldrene tilbage fra kameraet og ret dig op i stedet, så du får en flot, sund og naturlig holdning. Det bedste du kan gøre er at holde fødderne på linje med hinanden, så du ikke får vredet for meget i kroppen, så den og dit tøj kommer til at se mærkelig og deform ud.

Slap af

Verdens mest fotograferede stjerner som Kendall Jenner og Gigi Hadid er mestre i at se afslappede ud på billeder og bare nyde øjeblikket, selvom alverdens linser er rettet mod dem. Prøv derfor at slappe af og have det sjovt med at få taget billedet, så du nyder det. Du vil sikkert være omringet af mennesker, som betyder meget for dig, så glem fotografen og tænk på det dejlige øjeblik, som I har sammen. De bedste billeder er nemlig dem, hvor folk glemmer, at fotografen er der.

LÆS OGSÅ: Må man have sort på til bryllup? 

Læs mere om: