Tendenser

Se Bottega Venetas nye Home-kollektion

Bottega Veneta er ikke blot tøj og fantastiske tasker. De italienske brand er også stærke inden for interiør. Få et sneak peek på den nye Home-kollektion her.

På møbelmessen Salone del Mobile i Milano vil man i år kunne opleve Bottega Venetas nyeste Home-kollektion i særlige omgivelser designet af Kreativ Direktør Tomas Maier.

Den nye kollektion vil omfatte nye styles, funktioner, materialer og farver i både møbler og accessories til hjemmet. Kollektionen favner flere stole end nogensinde før – både med nye styles og variationer af tidligere designs med nye detaljer og i nye materialer og farver.

Kollektionen bliver præsenteret i omgivelser, der vil ligne et rigtigt hjem komplet med bøger og kunst kurateret af Maier.

Et af kollektionens højdepunkter er tre nye lysekroner i bronze designet i samarbejde med smykkedesigneren Osanna Visconti de Modrone. Det er anden gang Bottega Veneta samarbejder med smykkedesigneren. Første gang var i 2016, hvor det barslede borde i bronze.

Bottega Veneta har designet til hjemmet siden 2006, hvor det virkede naturligt for brandet at ekspandere forretningen til at omfavne møbler i samme kvalitet og med samme mesterlige håndværk, som brandet er kendt for på modesiden.

LÆS OGSÅ: Her er de mest populære ting til stuen

Sneak peek på Bottega Venetas nye Home-kollektion

Sneak peek på Bottega Venetas nye Home-kollektion

 

Læs mere om: