Tendenser

Se Harry og Meghan Markles nye million-hjem

Harry og Meghan Markle har endelig købt deres helt eget hjem. Og selvom parret ønsker et mere uafhængigt liv, væk fra den royale-tumult, så vidner deres nye bolig om, at de ikke er helt færdige med det luksuriøse liv. Parret har måtte tage et lån for at kunne betale de 92,3 mio. kroner for deres nye luksus-palæ.

Efter at prins Harry og hertuginden Meghan Markle valgte at ligge de royale pligter bag sig, har de været på jagt efter drømme-boligen, hvor de kan opfostre deres søn Archie i trygge rammer. 

Parret flyttede i første omgang fra deres hjem Frogmore Cottage i London til Canada, hvor de havde annonceret, at de gerne ville bo. Men under udbruddet af corona flyttede de ubemærket til Los Angeles, hvor de lånte et kæmpe-palæ af skuespiller og instruktør Tyler Perry.

LÆS OGSÅ: Det første møde, frieriet & ringen - alt du skal vide om Harry og Meghan Markles kærlighed

Meghan og Harrys drømmehjem

Nu har parret endelig fundet deres drømmehjem i hjertet af Montecito - et område i Californien to timer fra Los Angeles, hvor der i forvejen bor nogle af de helt store Hollywood-stjerner som Ellen DeGeneres, Ariana Grande og Oprah Winfrey.

På en privat vej, med sikkerheden i top, ligger hertug og hertugindens nye herskabshjem på knap 1800 kvadratmeter, som udover de 9 soveværelser og 16 badeværelser blandt andet indeholder et bibliotek, en hjemmebiograf, to saunaer, et spillerum, fitnesscenter og en elevator.

Plads til familieforøgelse 

Med til det utroligt store hus følger en endnu større grund, hvor der at tilføje til selve huset både er et "tehus" og en "børnehytte", som ligger mellem flotte rosenhaver og århundrede gamle oliventræer. Herudover er der også en tennisbane, en pool og en legeplads med rigelig plads til flere børn end lille Archie. 

Hertug og hertuginden af Sussex måtte betale 92,3 millioner kroner for deres nye herskabshjem. Umiddelbart lyder det dyrt, men parret slap faktisk billigt... Huset blev nemlig sat til salg i 2009 for hele 158,3 mio. kroner. Til deres held, er prisen siden da faldet, så de slap med 66 mio. mindre. 

På trods af det store prisfald havde Meghan og Harry, som ikke længere modtager apanage fra de offentlige skattekroner, ikke råd til at betale det esktravagante million-hjem alene. 

LÆS OGSÅ: Nu kan du leje britisk prinsesses private hjem på Airbnb

Har lånt penge til huset

I stedet for at spørge deres royale familie om hjælp, gjorde Sussex-parret det, som alle andre normale mennesker gør, når de ikke har råd til at købe et hus af egen lomme... De har taget et lån. Et stort lån på lidt over 59 millioner. Et lån, som de fleste ville ryste en smule over at skulle skrive under på - men Harry derimod, han glæder sig over at være uafhængig og ser det som en mulighed for at kunne udvikle sig. 

Vi glæder os meget til at se, hvordan parret udvikler sig i deres liv som mere "almindelige" mennesker. I mellem tiden kan du se deres dyre - men fantastiske - nye hjem i galleriet herunder. 

Se Meghan og Harrys nye hjem her

meghan markle og harrys nye million-hjem

Læs mere om: