Tendenser

Søstrene Grenes webshop er nu åben

Holder du også af at gå på opdagelse i Søstrene Grenes hyggelige univers? Nu kan du shoppe løs hjemme fra sofaen og få det hele sendt direkte til din hoveddør: Deres nye webshop er nemlig lige åbnet!

Vi er nok mange, der får webshoppet lidt ekstra i de her dage. Og nu er der godt nyt, hvis du holder af at gå på jagt i Søstrene Grene efter boligtilbehør, mindre møbler, gavepapir, DIY-projekter, lys, højtidspynt og så videre: De har er nemlig åbnet deres helt egen webshop! 

BESØG WEBSHOPPEN  HER

Alt det, du kender 

Webshoppen indeholder de produkt-kategorier, som vi kender fra de fysiske butikker - og sortimentet vil hele tiden blive udvidet. På samme måde som i butikkerne vil der også hver uge komme nyheder til. Og så sender de lige til døren i hele landet.

Søstrene Grenes fysiske butikker har eksisteret siden 1973, og de seneste år er deres mange årlige kollektioner blevet meget populære. Lige nu er det oplagt at tage et kig på deres udelivs-kollektion, som består af naturlige materialer og fine forårsfund til altanen og haven. Se hele kollektionen på deres website

 

Læs mere om: