Tendenser

Sommer i Danmark: Den ultimative guide

Danmark har meget at byde på – og især om sommeren, hvor solens stråler bringer liv og glade dage til det danske sommerland. Læs vores store guide til en sommer i Danmark.

En sommer i Danmark har meget mere at byde på, end du måske lige tror. Det danske sommerland er nemlig fyldt med skønne perler, der bare venter på at blive udforsket.

Så pak bilen, og tag på opdagelse i det danske sommerland. Besøg de største byer og skjulte oaser, spis på Danmarks udsøgte restauranter, tag en forfriskende dukkert i det kølige vand, og spis is, til du ikke kan mere. Så bliver sommeren ikke meget bedre.

Nedenfor har vi samlet vores store guide til en sommer i Danmark.

LÆS OGSÅ: Ferie i Danmark: Her er jeres bedste tips 

Sommer i Danmark: Den ultimative guide 

Danmarks bedste isboder

På en varm sommerdag er der intet bedre end en cremet og vellavet is, der får dig til at køle ned. Men hvor finder man sommerens bedste is? Vi har spurgt læserne og de bedste steder har vi samlet i denne guide til Danmarks bedste isboder. Uanset om du er til den gammeldags med det hele eller en cremet italiensk gelato, er de alle at finde i den store is-guide. Om sommeren må man jo spise alle de is, man vil, så det er bare om at komme i gang!

Danmarks bedste bade-spots

Danmark er omringet af vand, og det betyder, at uanset hvor du befinder dig, vil du ikke være langt fra en dukkert i det forfriskende vand. Og der er masser af skønne steder at vælge imellem – fra flotte hvide sandstrande til byernes stemningsfyldte havnebade. I denne guide har vi samlet Danmarks bedste bade-spots – de bedste steder at tilbringe en varm sommerdag.

I guiden kan du også læse om de bedste strande til vandaktiviteter eller andre sjove aktiviteter på stranden.

Badehoteller 

Hvad med en staycation på ét af Danmarks skønne badehoteller? Der ligger badehoteller rundt omkring i hele landet og lokker med gourmetmad, lokale råvarer og ren afslapning. Ferieformen er lig med simpel sommer uden så meget andet end rolig stemning og godt selskab. Her guider vi dig til Danmarks skønneste badehoteller.

Danmarks skjulte sommer-spots

Danmark har mange almenkendte og velbesøgte områder, men der er også perler, der venter på at blive opdaget og udforsket. Denne guide til Danmarks skjulte sommerspots er læsernes bedste anbefalinger til landets mere hemmelige afkroge. Så pak kufferten, og gå på opdagelse i kongeriget Danmark.

Sommer i Storbyerne

Danmarks største byer byder på alt fra skønne madopleveler til overraskende kulturoplevelser for hele familien. Vi har lavet guides til Danmarks fire største byer, der alle har meget mere at byde på, end du sikkert lige gik og troede.

Guide til København

København, Danmarks sprudlende hovedstad, er det oplagte feriemål til en staycation i Danmark. Byen har nemlig utallige af muligheder og et sprudlende byliv, der gør byen ideel til en ferie i Danmark – uanset om det er med venner eller familie.

Vi har fundet alle de bedste steder i København og samlet dem i denne guide til en sommer i København, der vil dig få dig til at indse, at København er én af de bedste storbyer i verden.

Guiden byder blandt andet på byens bedste is-steder, cocktailbarer, burgerbarer og byens hemmelige oaser.

Guide til Aarhus

Til sammenligning med København er Aahus betydelig mindre – og også mindre turistet. ”Verdens mindste storby” blev byen kaldt af New York Times, for den jyske hovedstad er nemlig stadig sprudlende og ungdommelige – de studerendes by – og samtidig har byen en charme og varme, der gør byen til det oplagte feriemål.

Læs denne guide til en sommer i Aarhus, og du vil få den skønneste ferie i den jyske hovedstad. 

Guide til Odense

Fyn er fin – og det er Odense bestemt også. En storby, der nemt kan blive glemt blandt Danmarks andre storbyer, men som ikke desto mindre er lige så eventyrlig som H.C. Andersens eventyr.

Denne guide til Odense byder på farverig gastronomi, hyggelige gårdhaver, boheme-forretninger og andre must-see steder, du ikke vil gå glip af. Med guiden i hånden er du garanteret nogle skønne dage i den lille oase mellem Sjælland og Jylland.

Guide til Aalborg

Skal du tilbringe sommeren i det nordjyske, skal du bestemt slå et smut forbi Aalborg. Danmarks 4. største by har nemlig meget at tilbyde - lige fra udsøgte madoplevelser og cocktailbarer til havnebade og oplevelser for hele familien. 

Derudover ligger Aalborg i hjertet af Nordjylland, hvilket gør det ideelt med en dagstur til de nærliggende områder, der byder på smuk natur og nogle af Danmarks bedste strande.

Se, hvad Aalborg har at tilbyde i denne guide til en sommer i Aalborg. 

LÆS OGSÅ: Hold ferie i det danske sommerland