Tendenser

Trend: Grøn indretning

Farven grøn bliver en af efterårets hotteste farver indenfor bolig-indretning og tilbehør, og vi hjælper dig med at bruge den bedst.

Både sidste år og i år har planter i boligen været en gennemgående trend, men her til efteråret kan du godt forvente at se endnu mere grøn indretning i boligen. Nu er det nemlig ikke kun planter og blomster, der skal stå for det grønne indslag i boligen. Farven grøn bliver også fremtrædende i boligtilbehør, møbler og på væggene.

Inspiration til grøn indretning

Hvis du gerne vil være med på trenden med grøn indretning, så skal du kigge med her, hvor vi har samlet inspiration til måder at bruge farven grøn i boligen og fint boligtilbehør til dine hylder, borde og vægge. 

Mere grøn indretning: 5 grønne planter til boligen

Grønt til hylderne

En hurtig og billig måde at få farven grøn integreret i boligen er ved at købe nogle vaser eller andre nipsting til hylderne, der kan stå fremme. 

Få æsken her!

Få vasen her!

Få lysestagen her! 

Grønt til bordet

Grønne planter er fortsat en rigtig fin måde at få farven grøn ind i dit hjem, men prøv at kombinere de grønne planter med andet grønt bolitilbehør i forskellige grønne nuancer og lav en stilleben, der hylder grøn indretning og bringer naturen og det menneskeskabte sammen. 

Få fyrfadsstagen her!

Få dækservietterne her!

Få plantesækken her!

Grønt til væggen

Hvis du er modig når det kommer til boligindretning, så er det supertrendy at male sine vægge grønne, men det er ikke alle, der tør give sig i kast med det. Alternativt kan du finde nogle fine grønne malerier eller illustrationer, der - hvis du vil være med på boligtrenden - gerne skal have en reference til naturen på en eller anden måde. 

Få plakaten her!

Få reolen her!

Få væguret her!

Læs mere om: