Tendenser

Udsalg: Boligdesign til spotpriser

Glæd dig til at gøre et designlækkert scoop, når de bedste boligbutikker starter udsalg, og dørene åbnes til lækre lagersalg. Se her, hvor du finder boligdesign til spotpriser!

Hvis du vil forkæle dit bolighjerte, skal du et smut forbi juni måneds boligudsalg og lækre lagersalg. Redaktionen anbefaler her tre boligudsalg og tre lagersalg til alle, der har et blødt punkt for møbler og indretning i skandinavisk stil.

Den ultimative guide: Danmarks bedste lopper

Normann Copenhagen: 13/6 kl. 10, Østerbrogade 70, 2100 Kbh. Ø.
Designmekkaet Normann Copenhagen inviterer til sommerudsalg på lørdag. Der er 50 % på alle udsalgsvarer dvs. møbler, belysning, accessories, mode til ham, hende og børn.  Møbler, belysning og accessories er hovedsageligt Normann Copenhagens egne produkter. Det kan være udstillingsvarer, messeprodukter, 2. sortering eller kollektionsprøver. Udsalget er kun i Normann Copenhagens fysiske butik.

Room21.dk: Onlineudsalg allerede nu
Room21.dk er en kvalitetsbevidst webshop med udsalg på de virtuelle hylder. De har et stort udvalg af klassiske møbler og boligaccessories i nordisk stil. Zap rundt i deres udsalgskategori, og find produkter fra Bestlite, Muuto, Bloomingville, Marimekko, Nomess Copenhagen, Ferm Living, Fritz Hansen, Bodum, Alessi, Gubi, House Doctor og mange flere. Se hele udsalget her!

Illums Bolighus: 12/6 kl. 10, Amagertorv 10, 1160 Kbh. K
Den danske designhøjborg Illums Bolighus inviterer inden for til udsalg i morgen fredag. Her er alt til dig, der er vild med designkræs, godt håndværk og klassikere til boligen!

Storbyrejse: Se de enestående ferielejligheder her

Lækre lagersalg
 

GUBI lagersalg, 12. juni kl. 8-17, Klubiensvej 7 (pakhus 53), 2100 Kbh. Ø
GUBIs lagersalg byder på et bredt udvalg af deres bestsellers blandt andet Bestlite og Gubi chair. De modtager Dankort og MobilePay.

Kristina Dam Studio, Fuss, Massimo og Ro, 12. juni kl. 11-19, Esplanaden 6, 1264 Kbh. K
Shop fine sager til hjemmet fra hele fire forskellige interiørbrands, hvor du kan spare op til 70 % på puder, tæpper, møbler, vaser og diverse nips. De modtager kontanter eller MobilePay.

Lucie Kaas og Place de Bleu, 25.-26. juni kl. 12-18, Rentemestervej 80, 2400 Kbh. NV
De to københavnske designfirmaer Lucie Kaas og Place de Bleu holder fælleslagersalg med et udvalg af prototyper, 2. sortering og andre gode tilbud. De modtager Dankort, kontanter eller MobilePay.

Få meget mere boligglæde hver måned i Mad & Bolig!