Tendenser

Video-blog: Operation nyt hus 3 - Mit hus ankommer

Mad & Boligs chefredaktør er ved at bygge nyt hus. Her kan du se det nye hus ankomme i store blokke.

Følg med i Operation nyt hus her:

Mit gamle hus:

Mit hus bliver revet ned:

Mit hus får indmaden på plads:

Knas i byggeriet

Vi flytter ind

Engang havde vi en hyggelig grund med græsplæne, træer og buske. Nu så den pludselig ud som om den tyske pansergeneral Rommel havde kørt over den med sine tanks.

Landmåleren havde sat nogle pæle i jorden, der hvor huset skulle stå, og Hans Ivan havde gravet et kæmpe hul og hældt grus i det, så fundamentet kunne støbes oven på. Og så havde han gravet 200 meter rør ned i græsplænen, så vi kunne få jordvarme.

De næste uger kørte den ene store lastbil efter den anden kun afløst af cementblandere ind gennem vores lange smalle indkørsel til vores lille koteletgrund. Jeg tror, vi var voldsomt populære blandt naboerne - hvorfor er det nu egentlig også, at håndværkere begynder klokken halv syv om morgenen?

Men langsomt begyndte man at kunne ane, hvor huset skulle være. Vores arkitekt havde på forhånd sagt, at nu skulle vi ikke ringe og sige, at det så alt for lille ud. Fundamenter har det åbenbart med at snyde.

Og så midt i februar kom cementblanderen for sidste gang og pludrede beton ud over alle slangerne til gulvvarme, så fundamentet lignede en stor grå swimmingpool.

Nu var det klart til huset, som i mellemtiden var blevet samlet i en stor fabrikshal i Kirke Hyllinge. Mandag morgen i uge 7 kom sættevognen og kranen med huset …

Følg med de kommende uger hvor der bliver lagt nye videoer ind.

 

Læs mere om: