Tendenser

Vinderen af Mad & Boligs Designpris 2015

Vinderen af Mad & Boligs Designpris 2015 er blevet offentliggjort efter afstemning blandt Mad & Boligs læsere. Find ud af hvem vinderen og designet er her!

Efter en uges afstemning på Mad & Boligs hjemmeside fandt vi i dag vinderen af Mad & Boligs Designpris 2015. Ikke mindre end 100 designstuderende og 85 meget forskellige og smukke designs i FSC-certificeret træ var med i opløbet til at vinde prisen.

Favoritdesigneren i læserafstemningen blev Sigrún Perla Gísladóttir, som med sit design KUBBUR vireklig har skabt et alsidigt møbel, som kan laves om til forskellige former alt efter behov. Man kan fx sidde en eller to personer eller lave den om til en siddeplads til en med bord i forskellige højder ved siden af.

SE BOLIGBLOGGERNES FAVORIT-DESIGNS HER!

I samarbejde med Mad & Bolig blev også FSC Design Award uddelt. Her var det et dommerpanel bestående af fire dommere inden for designbranchen, som skulle præmiere deres favorit-design blandt de mange forskellige. Blandt de 10 finalister var det Thomas Bundgaard, der løb med prisen for sin sammenklappelige skammel/bord. Udover æren skal vinderen til foråret en tur til Bolivia og have indblik i bæredygtig produktion med materialer fra FSC-certificeret skov.