Tendenser

Vinderen af Mad & Boligs designpris 2017

Vinderen af Mad & Boligs designpris er nu offentliggjort. Se her, hvilket design der har fået flest stemmer af jer læsere.

Bæredygtighed er i højsædet, når FSC i samarbejde med Mad & Bolig hylder og præmierer innovativt design til FSC Design award, som løber af stablen 10. maj. Her deltager unge lovende designtalenter fra Danmarks design- og arkitektuddannelser, som har haft frie hænder til at skabe innovativt design ud af træ. Selvfølgelig med fokus på bæredygtighed og godt design.

I alt har 63 designstuderende deltaget med 45 forskellige design, som jer læsere har haft mulighed for at stemme på via vores website.

Det design, som har fået flest stemmer og dermed vinder Mad & Boligs designpris 2017, er KvadratStolen designet af Kristina Worm fra Aarhus Arkitektskole. Stolen er fremstillet i lyst bøgetræ og papirsnor og er ifølge designeren selv en hyldest til den danske møbeltradition.

KvadratStolens design er meget klassisk og passer ind i alle rum og hjem. Udover at designet er tidsløst, så er stolen også bæredygtig, da de valgte materialer kun bliver pænere med tiden. Du kan fx bruge stolen som en del af et sofaarrangement eller som et entrémøbel.

Udover Mad & Boligs designpris bliver der denne dag også uddelt FSC Design Award og en ærespris til en designproducent eller virksomhed, som har gjort en forskel.