Tendenser

Vinderne af Nybyggerne 2022: ’Den havde vi saftsuseme ikke set komme’

Det blev en sejr til blåt hus i Nybyggerne 2022, som løb af stablen i Fængslet i Horsens

Det unge par, Lasse og Heidi, så en anelse overraskede ud, da vært Christian Degn endelig kunne afsløre vinderne af Nybyggerne 2022.

Og det var da heller ikke en sejr, der lå lige til højrebenet for parret i blåt hus. Heidi og Lasse havde nemlig, som de eneste på nybyggervej, ingen erfaring med rent faktisk at bygge.

Parret kæmpede en brav kamp mod tid, værktøj og jydebue, men de nåede i mål med huset - dog uden at vinde ét eneste rum gennem programmets mange afsnit.

Så da Christian Degn råbte ”Heidi og Lasse”, er der ikke noget at sige til, at parret var overvældet efter den glade besked.

Heidi og Lasse huskes i den grad for sin 00’er-inspirerede stil, det gennemførte blå farveskema og krom – og selvfølgelig også for ord som ’bassen’, ’saftsuseme’, og ’bragende’.

Artiklen fortsætter under billedet

Finalen blev sendt i Fængslet i Horsens, hvor seerne kunne stemme, samtidig med at sidste afsnit med stuen rullede over skærmen. Foto: TV 2 / Peter Leth-Larsen

’Helvedesbuen blev til triumfbuen’

Den umiddelbare reaktion på sejren kommer på Heidis egen Instagram, dagen efter sejren:

- Der findes absolut ingen ord for, hvor overraskede, overvældede, taknemmelige og lykkelige vi er lige nu, skriver Heidi ud til sine følgere på sin profil @heidi_albrechtsen.

Parret har vundet sit drømmehus, og Heidi takker både naboer og venner for den ’vilde rejse’, som Heidi omtaler forløbet på, på nybyggervej.

I ægte blåt-hus-stil, sender hun da også en kærlig tanke til den ellers udskældte jydebue:

- Helvedesbuen blev til triumfbuen, og den havde vi saftsuseme ikke set komme, afslutter Heidi.

Se hele Heidis indslag på Instagram her:

 

Læs mere om: