Tendenser

Undrede du dig også? Her er grunden til, Trine ikke kørte tilbage efter en skovl

Ugens afsnit byder på gyldne øjeblikke i rødt hus: Mikkel bander og Trine glemmer at købe en skovl – og nej, hun kunne ikke køre tilbage efter en...

Glæd dig til tredje afsnit af Nybyggerne, hvor parrene rykker ud under åben himmel i forsøget på at skabe personlige forhaver.

Især i rødt hus har de skruet op for charmen med flere gyldne øjeblikke.

Det ene udspiller sig, da Mikkel bander værre end en havnearbejder, da Christian Degn melder om brandvarme pølser på grillen.

- Det er kraftedeme løgn, udbryder han.

- Det er lige før, jeg får tårer i øjnene - hold kæft det er verdensklasse!

På et kvarters tid formår Mikkel at køre fem brød og syv pølser ned, og det gør ham tydeligvis ikke spor, at de alle er sprækket fra ende til anden (Hvem har dog lært dig at grille, Christian Degn?).

På trods af startvanskeligheder, nåede Trine og Mikkel i mål med forhaven. Foto: Trine Ladekarl

Shoppetur gone wrong

Afsnittets helt store gyldne øjeblik finder sted, da Trine kommer glad hjem fra shoppetur og erklærer, at hun har holdt sig inden for budgettet – sådan næsten da.

Og det bliver kun bedre, da Mikkel finder ud af, at hun er kommet til at spare væsentlige redskaber såsom skovl og snor væk. 

Som plaster på såret fortæller Trine, at hun har købt en kost, og Mikkel konstaterer– halvt i sjov, halvt i alvor – at hun så må flytte de mange kilo grus med den i stedet.

Men hvorfor er det, at Trine ikke bare laver en U-vending tilbage mod nærmeste byggemarked for at købe den skovl?

Det findes der faktisk en ganske god forklaring på.

Man må være kreativ, når man mangler det rette værktøj. Foto: Trine Ladekarl

Rammesatte regler

I den virkelige verden ville Trine være kørt afsted med det samme, men Nybyggerne befinder sig i en konstrueret virkelighed, som deltagere i et spil – og et spil har som bekendt regler. 

- Vi havde shoppetider, som skulle overholdes, og hvis vi glemte at købe noget i det tidsrum, var det bare ærgerligt. Vi havde cirka seks timers shopping hver dag, hvor vi skulle nå alt lige fra at bestille varer online og hente pakker til at handle i fysiske butikker og kommunikere med sælgere på DBA, forklarer Trine til Mad & Bolig.

Derfor er det ikke bare lige sådan at trylle skovl og snor frem, når først tidsintervallet er overskrevet, og rødt hus må altså klare sig gennem natten uden.

- I stedet for snor måtte vi tegne streger i sandet og følge dem, indtil vi fik købt snor dagen efter, hvor vi også købte en skovl. Den kunne vi åbenbart ikke undvære alligevel, selv om vi fik lov til at låne en af vores søde naboer i løbet af natten. Dejligt med gode naboer, slår Trine fast. 

Vi glæder os allerede til næste uge, hvor der er badeværelser på dagsordenen.

Det hele endte lykkeligt, på trods af mangel på skovl og snor! Foto: Trine Ladekarl

Du kan se Nybyggerne på TV2 hver onsdag klokken 20.00 eller på TV2 Play.

 

 

Læs mere om: