Velkommen til det kreative univers

Forandring fryder, og på Maries Ideer var der mulighed for forårsrengøring – så vi har ryddet op og rykket lidt rundt, finjusteret og tilføjet nye pift til magasinet. Det kan blandt andet ses på forsiden, hvor en ny stil og et nyt navn – Maker – er kommet til. På redaktionen har vi gjort os ekstra umage for at lave et fornyet magasin, der inspirerer endnu mere og kan tilbyde en bredere vifte af kreative projekter end før.

Vi har håndplukket alt det nye, finurlige og æstetiske, du skal holde øje med lige nu, og deler masser af kreative tip og idéer til større og mindre projekter. Vi guider dig gennem hele processen fra moodboard til det endelige produkt. Uanset om du er til strikkepind eller stiksav, er begynder eller øvet, kan du være med.

Det nye Maker udkommer seks gange om året og har alt det, du kender fra Maries Ideer, og mere til:

  • Masser af strikkeopskrifter
  • Inspiration til din skaberglæde
  • DIY-projekter i forskellige sværhedsgrader
  • Spændende interviews og værkstedsbesøg hos kreative sjæle
  • Materialeskole, så du lærer noget nyt
  • Håndarbejdsprojekter for både begyndere og øvede

Maker er samtidig blevet en del af Mad & Bolig-familien, og derfor vil du på websitet her også finde masser af kreative DIY-projekter og lækre strikkeopskrifter.

SE ALLE VORES NYESTE DIY-ARTIKLER LIGE HER 

Små forandringer kan gøre en stor forskel. Vi håber i det her tilfælde, at de nye sider af Maker vil falde i god jord hos dig og ikke mindst pirre din kreative hjernehalvdel.

Rigtig god læse- og makerlyst.

PS Del din skaberglæde med os – tag os, og følg med på vores nye IG-profil @magasinet.maker. 

PPS Vil du gerne have Maker direkte i postkassen, så er det naturligvis også muligt. Se alle vores abonnementstilbud på Maker lige her ➤

Gå på opdagelse i et udvalg af vores kreative DIY-indhold her

DIY-keramik: Vase med former

Med ler og maling kan du selv skabe en vild vase, der giver blikfang i hvilket som helst rum derhjemme. SE GUIDEN HER. 

 

Strikkeopskrift til nybegynderen: Nem og flot sweater

Dette er sweateren for dig, der er ny i strikkeverdenen! Du skal kun bruge de mest basale teknikker, men du får den fineste hjemmestrikkede sweater. FÅ OPSKRIFTEN HER. 

 

DIY: Linoleumstryk

Har du en god kniv og en rolig hånd, så eksperimentér med linoleumstryk, hvor du kan lave dine egne grafiske værker. SE HER, HVORDAN DU GØR. 

 

DIY: Mal flotte stribede rammer

En farvet ramme kan gøre en stor forskel for både billedet i rammen og for selve rummet. Lav selv en farvet ramme med malerrester eller små farveprøver. FÅ GUIDEN LIGE HER. 

 

DIY: Rundt spisebord med sokkel af trælister

Det behøver ikke altid at være dyrt at bo lækkert. Med lidt snilde kan du selv lave dit eget runde spisebord med trælister. SE HER, HVORDAN DU GØR.

 

DIY: Farverig uro af træ

Kunst behøver ikke kun at hænge på væggen og behøver ikke at koste en formue. Slip din indre kunster løs og dekorér hjemmet med en DIY-uro i smukke farver. FÅ GUIDEN LIGE HER. 

Vil du have mere inspiration? Du kan finde meget mere DIY-indhold lige her.