pastaretter opskrift

Pasta er en verden, der skal opdages på italiensk, og den har sine egne regler. Italienerne spiser aldrig pasta som hovedret, men deriomod som en forret. Pastaen vandt specielt indpas i Danmark i 90'erne, og her blev en italiensk pastaret en spise altså fordansket i diverse kolde pastasalater og som tilbehør til en kyllingefilet.

Smag også disse lækre tapas

Pasta er også blevet et populært hverdags tilbehør til kød, fisk eller bare med ketchup. Men pasta fortjener i høj grad også at blive serveret ved festbordet, for muligheder for lækker og smagfuld pasta er mange og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Til dessert kan du servere en af disse lækre sommerdesserter

Det er absolut 'no-go' at spise pasta som tilbehør i Italien. I italien er pasta en ret, der skal nydes for sig selv. Her får du 10 autentiske eksempler på en italiensk pastaret - præcis som Italienerne ville servere den lækre spise.



Kommentar

kogebog, Mad & Bolig
opskrifter, mad
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk