pastaretter opskrift

Pasta er en verden, der skal opdages på italiensk, og den har sine egne regler. Italienerne spiser aldrig pasta som hovedret, men deriomod som en forret. Pastaen vandt specielt indpas i Danmark i 90'erne, og her blev en italiensk pastaret en spise altså fordansket i diverse kolde pastasalater og som tilbehør til en kyllingefilet. Det er absolut 'no-go' at spise pasta som tilbehør i Italien. Her får du 10 autentiske eksempler på en italiensk pastaret - præcis som Italienerne ville servere den lækre spise.

Lav en treretters italiensk menu:

italiensk antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti italiensk antipasti antipasti

10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter 10 italienske pastaretter italienske pastaretter

Panna cotta Italienske desserter Panna cotta Iteliensk Panna cotta Panna cotta Italienske desserter Panna cotta Iteliensk Panna cotta Panna cotta Italienske desserter Panna cotta Iteliensk Panna cotta Panna cotta Italienske desserter Panna cotta Iteliensk Panna cotta

Italienske antipasti

Italienske pastaretter

Italienske desserter

Kommentar

kogebog, kampagne
stuer, indretning
Aller Media A/S © 2014 - www.aller.dk