opskrifter

Mere om opskrifter

%term:name

Find mere inspiration

Gode opskrifter - fra de klassiske mormor-opskrifter til de moderne og eksperimentelle

Hos Mad & Bolig elsker vi mad og gode opskrifter. Om det så er forretter, hovedretter eller desserter, er vi vilde med det, og elsker både nye, eksperimenterende opskrifter, samt de helt klassiske retter som mormor lavede dem.

Det at dele et måltid er for rigtig mange mennesker noget af det hyggeligste og mest sociale man kan gøre. Lige fra tilberedningen af måltidet hvor man står med gryder og opskrifter til selve spisningen af det lækre måltid, kan involvere samvær med de nærmeste. Om det så er børn eller voksne, familie eller venner, kan det at stå i køkkenet og følge opskrifter sammen være enormt hyggeligt og socialt. Faktisk findes der flere og flere teamworkkurser, der involverer madlavning og gennemgang af opskrifter, da det er en god måde at være sammen og lære at arbejde sammen på. Også for børn kan det være en god måde at få lidt opdragelse ind på en sjov og lærerig måde. Læsningen kan blive øvet med opskrifter, og glæden ved at udføre et arbejde kan give børnene en rigtig sjov og givende oplevelse.

Der er rigtig mange mennesker, som aldrig rigtig kommer i gang med madlavningen andet end de nemme hverdagsopskrifter. Det skyldes at mange tror det er mere uoverskueligt at lave mad ud fra nye opskrifter end det egentlig er. Det vil vi gerne lave om på hos Mad og Bolig, så vores anvisninger er altid lige til at gå til og nemme at forstå.

Nogle gange kan det være svært at huske en opskrift, eller man er træt af de samme gamle travere. Her på siden er der rig mulighed for både at finde de opskrifter, vi alle sammen kender, men måske aldrig har fået lavet, og de eksperimenterende slags, som enten tager udgangspunkt i klassiske retter eller som er splinternye, opfundet til siden.

Rigtig god fornøjelse! 

%term:name