%term:name

Find mere inspiration

Sider

Hos Mad og Bolig elsker vi mad og dermed opskrifter. Om det så er forretter, hovedretter eller desserter så er vi vilde med det og elsker både nye eksperimenterende opskrifter samt de helt klassiske retter som mormor lavede dem.

Det at dele et måltid er for rigtig mange mennesker noget det hyggeligste og mest sociale man kan gøre. Lige fra tilberedningen af måltidet hvor man står med gryder og opskrifter til selve spisningen af det lækre måltid, kan involvere samvær med de nærmeste. Om det så er børn eller voksne, familie eller venner kan det at stå i køkkenet og finde ud af opskrifter sammen være enormt hyggeligt og socialt. Faktisk findes der flere og flere teamwork kurser, der involverer madlavning og tydning af opskrifter, da det er en god måde at være sammen på og lære at arbejde sammen. Også for børn kan det være en god måde at få lidt opdragelse ind på en sjov og lærerig måde. Læsningen kan blive øvet med opskrifter og samarbejde samt glæden ved at udføre et arbejde kan give børnene en rigtig sjov og givende oplevelse.

Dog er der rigtig mange mennesker som aldrig rigtig kommer i gang med madlavningen andet end de nemme hverdags opskrifter. Det skyldes at mange tror det er mere uoverskueligt at lave mad ud fra nye opskrifter end det egentlig er. Det vil vi gerne lave om på hos Mad og Bolig så vores opskrifter er altid lige til at gå til og nemme at forstå.

Nogle gange kan det være svært at huske alle opskrifter, eller man er træt af de samme gamle opskrifter. Her på siden er der rig mulighed for både at finde de opskrifter vi alle sammen kender men måske aldrig har fået lavet, eller de eksperimenterende opskrifter som enten tager udgangspunkt i klassiske retter eller som er splinter nye, opfundet til siden. 

%term:name