Påskemiddag med lam

Byd på en delikat og elegant menu med havtaskekæber, lam og en laber limemousse. Tilbehøret er grønt, sprødt og let krydret.

Torsdag d. 7. april 2011 - af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
VINFORSLAG
Forret: Chablis eller endnu bedre Chablis 1. cru fra topårgangen 2009

Hovedret: Barbaresco fra Piemonte eller Chianti Classico fra Toscana. Begge i årgang 2006 eller 2007

Dessert: Kold Beaumes de Venise-dessertvin




TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Tilbered limemousse
• Tilbered blomkålspuré

Tre timer før:
• Bag pistacietuile
• Tilbered perlerugsalaten
• Steg lammekøllen

Kort før og under
middagen:
• Damp havtaskekæberne
• Varm blomkålspuréen
op
• Anret forret og hovedret

Havtaskekæbe
med blomkålspuré og
ristede mandler




Lam og perlegursalat
med fennikel
og korender




Let limemousse
med sprøde
nybagte
pistacietuiles