Mette Blomsterberg opskrifter på kager, desserter og konfekt

Julesmåkager, konfekt, kager og desserter - Mette Blomsterberg mestrer det hele

Du kender Mette Blomsterberg fra DR's populære programmer "Det søde liv" og "Den Store Bagedyst", der virkelig får tænderne til at løbe i vand. Få hendes bedste opskrifter på kage, konfekt, dessert og julesmåkager her!

Onsdag d. 17. december 2008 - af Mette Blomsterberg / Foto: Lars Ranek

Mette Blomsterberg er uden tvivl Danmarks ukronede bagedronning, og i de to DR1-serier "Den Store Bagedyst" og "Det Søde Liv" forkæler hun os med opskrifterne på det ene imponerende mesterværk efter det andet, som gang på gang får os til at tabe kæben og løfte på hatten af beundring. 

Julesmåkager - få de bedste opskrifter her!

Kager, konfekt, desserter og julesmåkager

Hvad enten det er små konditorkager, store festkager, desserter, konfekt, chokolade eller sprøde julesmåkager, der er på bestilling, så er hun på pletten og leverer et perfekt resultat hver eneste gang, og nu kan du gøre hende kunsten efter. 

Vi har nemlig spurgt Mette Blomsterberg om opskrifterne på nogle af hendes mest populære bagværker, og dem deler vi med dig lige her! 

Smag også: Julens bedste havregrynskugler

Mette Blomsterberg-opskrifter: 


Mette Blomsterberg CITRONSPECIER

 

 

Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE

 

Mette Blomsterberg COCO-GINGERS

 

Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE

 

Mette Blomsterberg KANELTRØFLER

 

Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER

 

Mette Blomsterberg NUGATTOPPE

 

Mette Blomsterberg FUDGE

 

Om Mette Blomsterberg:
  • Mette Blomsterberg er først og fremmest konditor, og i mere end ti år har hun bestyret og udviklet Café Glyptoteket i Ny Carlsberg Glyptotek i København. Stedet var kendt ikke bare for sine fantastiske kager, men også for lækre frokostretter og en uforlignelig atmosfære.
  • I 2011 åbnede hun sin egen butik i København, hvor de specielle Mette Blomsterberg opskrifter bliver udviklet.
  • Mange har sat pris på de lækre Mette Blomsterberg opskrifter, og hun er forfatter til en række bøger om det sødeste køkken, men blandt en række priser og hædersbevisninger har hun også modtaget sit fags fineste, nemlig Sct. Honoré-ordenen. Den tilfalder alene fagfolk, der har en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
  • Mette Blomsterberg er udddannet i Kransekagehuset i 1990, men fik allerede fem år senere fod under eget køkkenbord i Glyptotekets café, hvorfra de skønne Mette Blomsterberg opskrifter er blevet udviklet.