Mette Blomsterberg opskrifter på kager, desserter og konfekt

Du kender Mette Blomsterberg fra DR's poplulære serie af madprogrammer "Det søde liv", der virkelig får tænderne til at løbe i vand. Hun har givet Mad & Bolig nogle af sine bedste konfektopskrifter.

Onsdag d. 17. december 2008 - af Mette Blomsterberg / Foto: Lars Ranek

Til Mad & Bolig har Mette Blomsterberg fundet nogle af sine bedste opskirfter på kager, desserter, konfekt og chokolade. Og pas på! Der er klæbrigt forude, når konditoren folder karameller og fudge ud til de lækreste godter.

Mette Blomsterberg opskrifter:




Mette Blomsterberg CITRONSPECIER






Mette Blomsterberg CITRONTÆRTE






Mette Blomsterberg COCO-GINGERS






Se Mette Blomsterberg lave sin berømte HINDBÆRLAGKAGE






Mette Blomsterberg JULEKRANSEKAGE






Mette Blomsterberg KANELTRØFLER






Mette Blomsterberg LEMON CURD TÆRTE






Mette Blomsterberg NAPOLEONSHATTE






Mette Blomsterberg PECANTÆRTE






Mette Blomsterberg PISTACIE-KARAMELLER






Mette Blomsterberg RABARBER-CUPCAKES






Mette Blomsterberg VALNØDDE-CUPCAKES






Mette Blomsterberg VANILJEKRANSE






Mette Blomsterberg NOUGATTOPPE






Mette Blomsterberg FUDGE



Om Mette Blomsterberg:
  • Mette Blomsterberg er først og fremmest konditor, og i mere end ti år har hun bestyret og udviklet Café Glyptoteket i Ny Carlsberg Glyptotek i København. Stedet var kendt ikke bare for sine fantastiske kager, men også for lækre frokostretter og en uforlignelig atmosfære.
  • I 2011 åbnede hun sin egen butik i København, hvor de specielle Mette Blomsterberg opskrifter bliver udviklet.
  • Mange har sat pris på de lækre Mette Blomsterberg opskrifter, og hun er forfatter til en række bøger om det sødeste køkken, men blandt en række priser og hædersbevisninger har hun også modtaget sit fags fineste, nemlig Sct. Honoré-ordenen. Den tilfalder alene fagfolk, der har en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
  • Mette Blomsterberg er udddannet i Kransekagehuset i 1990, men fik allerede fem år senere fod under eget køkkenbord i Glyptotekets café, hvorfra de skønne Mette Blomsterberg opskrifter er blevet udviklet.